Mijn verhaal

Ik ben Maria Milano. Ik ben Maria Care

Ik ben geboren in Aruba en woon sinds mijn 15e in Nederland. Ik heb inmiddels 3 volwassen kinderen.

Na vele jaren gewerkt te hebben in de zorgsector in meerdere functies en bij diverse werkgevers, heb ik een goed beeld gekregen van de mensen die afhankelijk zijn van zorg of ondersteuning en deze niet altijd krijgen. Tijdens die werk periode heb ik dan ook veel ervaring opgedaan met diverse doelgroepen.

Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige.
Mijn jongste zoon is 10 weken te vroeg geboren en heeft een hersenbloeding gehad direct na de geboorte. Door deze bloeding heeft hij een flinke ontwikkeling achterstand opgelopen en is verstandelijk beperkt. Ook waren zijn longen niet ontwikkeld en is hij zwaar beademt. Door die beademing heeft hij ernstige long beschadiging opgelopen. De eerste jaren van zijn leven waren zeer zwaar maar heeft me wel heel veel ervaring opgeleverd dus ik kan me ook heel goed verplaatsten in de rol van de ouders en of verzorgers van de doelgroepen en clienten die ik dagelijks begeleid.

Eindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik in Februari 2021 gestart als zorgondernemer en heb ik als zzper mijn eigen bedrijf opgericht.

 

Wat kan ik voor u doen?

Ik ben een gedreven persoon die altijd voor de ander klaar staat en met de kracht en kwaliteit van samenwerking de juiste mensen bij elkaar weet te brengen. Graag wil ik van betekenis zijn voor mensen die een helpende hand nodig hebben, in welke vorm dan ook. Ik geef zorg zonder beperkingen. Ik denk niet in hokjes maar in oplossingen. Ik ben flexible en een zorgaanbieder van nu. Ik heb een hart voor mensen. Dagelijks doe ik mijn uiterste best om mijn clienten gelukkig te maken. Daar is waar ik voor sta.

Ook voor de begeleiding van cliënten met een Persoonsgebonden Budget (PGB), ambulante zorg, begeleiding in de thuissituatie en gezinsbegeleiding kunt u bij mij terecht. Ik ben gespecialiseerd in het werken met Antilliaanse (Papiamento) en Spaans sprekende clienten of gezinnen, maar sta ook open voor andere culturen.

Ik ben in het bezit van een VOG (verklaring omtrent het gedrag), een VAR (verklaring arbeidsrelatie van de Belastingdienst) en een Beroepsaansprakelijkheids verzekering.